DIGITALT ÖPPET HUS

Välkommen till Rönninge gymnasiums digitala öppet hus!

Olivia Mentes berättar om varför du ska välja Naturvetenskapsprogrammet på Rönninge gymnasium.

Nina Youkhanna berättar om varför du ska söka Ekonomiprogrammet med inriktning Juridik på Rönninge gymnasium.

Alexander Vestberg berättar om varför du ska välja Bygg och anläggninsprogrammet – inriktning husbyggnad på Rönninge gymnasium.

Mollie Löf Liljeberg berättar om varför du ska söka Barn- och fritidsprogrammet på Rönninge gymnasium.

Antonio Birkic berättar om varför du ska välja Teknikprogrammet – inriktning informations och medieteknik på Rönninge gymnasium.

Andro Andrawes berättar om varför du ska välja Samhällsprogrammet – inriktning beteendevetenskap på Rönninge gymnasium.

Rundvandring på Rönninge gymnasium med Jerry och Sandra.

Malin och Katja på berättar om Barn- och fritidsprogrammet på Rönninge gymnasium.

Daniel berättar om Naturvetenskapsprogrammet på Rönninge gymnasium.

Anders berättar om Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning husbyggnad på Rönninge gymnasium.

La Crosse på idrott och hälsa. En av teknikklasserna får prova på sporten i RG’s idrottshall.

Alla filmer på sidan är inspelade och redigerade med hjälp av elever och personal på skolan!

Vad vill du veta?