RG-podden med Pascal Olivier om teknikprogrammet

I veckans avsnitt av RG-podden är Pascal Olivier gäst. Han berättar om teknikprogrammet med inriktning  informations- och medieteknik.

(Längd: 11:30 min)

Programledare: Urban Eriksson.

RG-podden

med Urban Eriksson | Gäst: Pascal Olivier

RG-podden med Anders Karlsson

I veckans avsnitt av RG-podden är Anders Karlsson gäst. Han berättar om sig själv och bygg- och anläggningsprogramet, matnyttig information om vad ”husbyggarskolan” går ut på. Som vanligt är det Urban Eriksson som ställer frågorna.

(Längd: 10:30 min)

Programledare: Urban Eriksson.

RG-podden med Kristina Palm

Kristina Palm är gäst i veckans avsnitt av RG-podden. Kristina är studie- och yrkesvägsledare på Rönninge Gymnasium och berättar om hur hon jobbar med eleverna.

(Längd: 9:30 min)

Programledare: Urban Eriksson.

RG-podden med Tess

Thérese ”Tess” Dahlström är gäst i veckans avsnitt av RG-podden. Tess undervisar i svenska och retorik, brinner bl.a för att handleda VFU-studenter och utbildar sig även till speciallärare.

(Längd: 8:38 min)

Programledare: Urban Eriksson.

RG-podden

med Urban Eriksson | Gäst: Thérese "Tess" Dahlström

I tredje avsnittet är Malin gäst

Malin Nyberg är gäst i veckans avsnitt av RG-podden. Malin Nyberg är lärare på barn och fritid och undervisar bl.a i pedagogik och berättar om sin roll som lärare och om BF-programmet.

(Längd: 7:06 min)

Programledare: Urban Eriksson.

RG-podden

med Urban Eriksson | Gäst: Malin Nyberg

Premiär för RG-podden

Nu kör vi igång med en serie podcastavsnitt med intressanta gäster.  Först ut är Erika Hjalmarsson som jobbar på skolans bibliotek som bibliotekarie. Lyssna på Erika berätta om sig själv och vad hon arbetar med.

(Längd: 8:34 min)

Programledare: Urban Eriksson.

RG-podden

med Urban Eriksson | Gäst: Erika Hjalmarsson